Over ons

Compleet, Goed en Betaalbaar dat is autobedrijf Van Loon !

Autobedrijf Van Loon BV is een universele Bosch Car Service garage waar de klant nog altijd koning is. Sinds het begin in 1985 heeft het bedrijf vanwege de goede service, hoge kwaliteit en de eerlijke prijzen een steeds grotere klantenkring opgebouwd. Sluit U aan bij deze mensen en ervaar dat er autobedrijven zijn die met U meedenken.

 

Wie zijn wij?

Autobedrijf Van Loon BV is een universele Bosch Car Service garage die in 1985 is opgericht door Cees van Loon. Door de goede service, hoge kwaliteit en eerlijke prijzen is het bedrijf uitgegroeid tot een modern familiebedrijf waarin Michael en Patrick van Loon, samen met 4 monteurs dagelijks voor U klaar staan.
 
Om hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren zijn we in 2003 samen gaan werken met Bosch. Bosch is een bedrijf dat voor bijna alle automerken aan de ontwikkeling meewerkt voor electronica, remsystemen, verlichtingssytemen en nog veel meer. Hierdoor zit er veel kennis in de organisatie, waar wij als Bosch Car Service garage gebruik van kunnen maken met Bosch test-apparatuur, technische trainingen, en Bosch onderdelen.